ProductCart E-Commerce Solutions Homepage
Forum Home Forum Home > ProductCart > Getting Started
  New Posts New Posts RSS Feed - Product pages generating 404 errors on server move
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Product pages generating 404 errors on server move

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Burnly View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 25-June-2018
Location: Burnley
Status: Offline
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Burnly Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Product pages generating 404 errors on server move
    Posted: 25-June-2018 at 9:53pm
Hi,

I has hoping someone could give me some suggestions on how to get a product cart 4.6 site running on a new server.  I've got the main page, admin area and general pages working fine but all the products - basically anything using .htm is getting a 404 /  0x80070002 error.  This extends to both new and existing products loaded from the DB. 

Apologies If I'm missing something simple here but all I received was a zip file and no instrucitons so took me a while to even work out it was ProductCart 4.6 and where the configuration files were.

Any help, clues would be appreciated.
Back to Top
Kevin Cook View Drop Down
Admin Group
Admin Group


Joined: 15-June-2018
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kevin Cook Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26-June-2018 at 8:30am
Hi, do you have SEO friendly URLS turn on in settings?  It sounds related to this.  Try turning this setting off and verify that the 404 no longer exist.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.07
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.039 seconds.