ProductCart E-Commerce Solutions Homepage
Forum Home Forum Home > ProductCart > Using ProductCart
  New Posts New Posts RSS Feed - SSL content errors help!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

SSL content errors help!

 Post Reply Post Reply
Author
Message
rgergen View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01-December-2008
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rgergen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SSL content errors help!
    Posted: 12-March-2012 at 2:27pm
I just noticed that i get the mixed content errors in IE8 on our site. I have used Fiddler and have found the issue but I can not for the life of me figure out where it is coming from. Ifs a cookie or something that refs msg.asp?content=210. I don't understand. 

The url is https://www.lcparts.com

Also this happens at the checkout too so I think the issue exists in the header file.
Back to Top
rgergen View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01-December-2008
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rgergen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12-March-2012 at 2:39pm
NVM! I am not sure how I fixed it but its fixed.
Back to Top
Greg Dinger View Drop Down
Certified ProductCart Developers
Certified ProductCart Developers
Avatar

Joined: 23-September-2006
Location: United States
Status: Offline
Points: 233
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Greg Dinger Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12-March-2012 at 2:40pm
you don't plan to run the whole site in HTTPS do you?  there's really not a need to.  Run your shopping and content pages in HTTP, redirecting to HTTPS only for checkout and "my account".
GreyBeard Design Group
Certified ProductCart Developer
Web Design/Development/Hosting
Add-Ons & Custom Code | Stores
Back to Top
rgergen View Drop Down
Newbie
Newbie


Joined: 01-December-2008
Status: Offline
Points: 0
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rgergen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12-March-2012 at 2:40pm
I fixed it by updating the highslide.html.packed.js to the 3.5.1 vr. :)
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest
Guest
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13-March-2012 at 12:10am
Originally posted by rgergen rgergen wrote:

I just noticed that i get the mixed content errors in IE8 on our site. I have used Fiddler and have found the issue but I can not for the life of me figure out where it is coming from. Ifs a cookie or something that refs msg.asp?content=210. I don't understand. 

The url is https://www.lcparts.com

Also this happens at the checkout too so I think the issue exists in the header file.

Do you have any CSS rules specific to IE (say [if lt IE 9]) in which as style sheet calls an img vis HTTP. That sounds like the likely culprit to me from what you've said here.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.07
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.