ProductCart E-Commerce Solutions Homepage
Forum Home Forum Home > ProductCart Add-on's > Apparel Add-on
  New Posts New Posts RSS Feed - Subproduct Pictures Not Loading
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Subproduct Pictures Not Loading

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Peace View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 09-February-2009
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Peace Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Subproduct Pictures Not Loading
    Posted: 04-January-2012 at 11:25pm
Hello,

We have had ProductCart for a while now, and the Apparel plugin has worked flawlessly until now. However, we have just recently found that our subproduct images have not been working properly. Essentially, the subproduct images (colors mainly) do not load when the subproduct is selected (clicking the thumbnails or selecting an option).

We did contact our hosting provider and did query them as to whether they had changed servers or changed any of the software on their side. The said that they hadn't, and thought that recycling our app pool might solve the problem. This did not solve the problem either.

Any ideas on how to solve the problem?

Thanks, in Advance,
Peace
Back to Top
Hamish View Drop Down
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 12-October-2006
Location: United Kingdom
Status: Offline
Points: 56
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hamish Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09-February-2012 at 3:14pm
Hi, 
   Care to share a link?
And the obvious question... What's changed, if anything, since you last know it was working? Particularly, any updates to the header or footer!
 
Back to Top
Peace View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 09-February-2009
Status: Offline
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Peace Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11-February-2012 at 11:50pm
Link. We have not made any ASP changes to either the header or footer. Upgrading to the latest release has still not solved the problem. We believe this occurred after the v4.5 update.

Edited by Peace - 11-February-2012 at 11:56pm
Back to Top
Greg Dinger View Drop Down
Certified ProductCart Developers
Certified ProductCart Developers
Avatar

Joined: 23-September-2006
Location: United States
Status: Offline
Points: 120
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Greg Dinger Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12-February-2012 at 12:17am
Hi Peace - I think you will need to submit a support ticket and get EI the information to log in to the store.  I've looked at your link, agree that things are not operating as one might expect (assuming data is configured correctly), but without getting into the admin and examining the product it's not likely going to be possible to resolve this. Without logging in, all we can do is guess.
GreyBeard Design Group
Certified ProductCart Developer
Web Design/Development/Hosting
Add-Ons & Custom Code | Stores
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down



This page was generated in 0.922 seconds.